Kooikerhondjes van de Kytomba

 

Vakantie 4 t/m 18 september 2017

Zoals iedereen weet, bezoeken wij alle pupjes. Bij Perle was het nog niet gelukt. Zij woont in Denemarken. We hebben er maar gelijk een vakantie van gemaakt. Hihihi.

1 week in Denemarken en 1 week in Noord-Duitsland aan zee. Omdat we in de buurt van Hamburg kwamen op de terugweg hebben we ook gelijk een bezoek gebracht aan Lille, de vader van Liske en nestje 2013.

Ondanks de vele regen hebben we ontzettend genoten en zijn we vaak aan zee geweest. In Kopenhagen zijn we naar de Kleine Zeemeermin geweest. Onze honden hadden het meeste bekijks. Daar zijn heel veel foto's van gemaakt door de toeristen aldaar. Was echt lachen.

Het bezoek aan Perle was ook tof. Wat een lief meisje. Daar zit geen kwaad in. En..........misschien is ze drachtig. Ze is een paar weken geleden gedekt. Spannende tijd voor haar baasjes. Net een paar dagen geleden is het huisgenootje van Perle (kooikerhondje Evita) overleden.

Helaas is de 2e dag van onze vakantie mijn spiegelreflexcamera in zee gevallen. Met mij er achteraan, dus ik heb alleen maar foto's gemaakt met mijn mobiele telefoon. Echt balen.

Wandeling in de storm aan het zuidelijkste puntje van Denemarken:

Pret aan de Ostsee:

Genieten van een gedroogde runderstrot: